EL GOSPEL.CAT, A LES CORTS

 El barri barceloní de Les Corts celebra el proper 16 de maig, la 11a Mostra d’Entitats, acte de participació de veïns i entitats per a conèixer millor el teixit associatiu del barri. Des de fa anys, l’Assemblea de Germans del Passatge Jaume Roig, 14 ha participat en aquesta trobada veïnal.

 

En aquesta ocasió, està prevista la participació del Gospel.cat en un programa que s’iniciarà a les 7 de la tarda en l’escenari de la mostra, situat a la Gran Via de Carles III (entre Mejía Lequerica i l’Avinguda Madrid). La durada de la participació serà d’uns 45 minuts en els quals el cor presentarà part del seu repertori per la temporada 2008-2009.

 

La presència de l’església en aquesta mostra es completarà amb un taller de titelles de mà.

 

CEC – 14/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats