ARRIBA EL FORUM DE DIACONIA CATALANA

 

Queden pocs dies per a la celebració del Fòrum de Diaconia Catalana. El proper 6 de juny, a 2/4 d’onze del matí, l’Església Evangèlica Baptista “Salem” (Sagunt, 99-101 Badalona) acollirà la VI edició d’aquesta trobada que convoca anyalment les entitats protestants catalanes dedicades al treball social.

 

En aquesta convocatòria, s’ha estructurat un programa en tres blocs que, a més de la reflexió sobre la tasca social, vol ser un repte per a la totalitat de les esglésies i entitats protestants catalanes.

 

El primer dels blocs reflexionarà sobre el tema de La Pau. Per a fer-ho s’ha convidat Josep Lluís Suárez, pastor a Barcelona i membre del Secretariat del CEC.

 

En un segon bloc, està prevista la presència de representants de la Campanya del Mil·lenni. 191 caps d’Estat i de Govern signaven l’any 2000 la Declaració del Mil·lenni en que es comprometien a treballar per a assolir els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) i acabar amb la pobresa extrema al món abans de l’any 2015.

 

S’ha considerat adient abordar aquesta qüestió en el context de la trobada dels representants de les esglésies i entitats socials catalanes, centrant especialment la reflexió en l’eradicació de la pobresa extrema i la fam (primer punt dels ODM).

 

Finalment, el fòrum serà l’escenari de la presentació de l’exposició itinerant “7 veus, 1 camí per la pau”, muntatge pedagògic divulgatiu de la vida i el pensament de set personatges de tradició protestant, reconeguts mundialment, que destaquen pel seu compromís en favor de la pau.

 

La mostra, que es podrà visitar durant al celebració del fòrum, ha estat realitzada pel Consell Evangèlic de Catalunya amb el suport de l’Oficina de Promoció de la Pau i dels Drets Humans, de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, quedarà a disposició d’aquelles esglésies i entitats que la vulguin sol·licitar.

 

Està previst que la trobada finalitzi a 2/4 de dues de la tarda.

Més informació, diaconia@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

 

CEC – 14/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats