EL CEIC ORGANITZA LA VI TROBADA DE PASTORS I LÍDERS

 La nostra resposta a la crisi és el títol que presidirà la VI Trobada de pastors i líders – Jornada d’Immigració, organitzada pel Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC).

 

En aquesta ocasió el programa ha estat dissenyat com una consulta a fi de que les conclusions de la jornada serveixin com a base de la ponència que es presentarà en el proper III Congrés Protestant de Catalunya, a celebrar el desembre de 2011.

 

En el decurs de la jornada, es presentarà la Xarxa Evangèlica d’Acollida Social, iniciativa que impulsa Diaconia Catalana per tal de conèixer i difondre la realitat dels Serveis Socials Protestants.

 

Com en anteriors edicions, la Trobada vol ser un espai de reconeixement mutu, formació i reflexió, per la qual cosa els organitzadors han estès una invitació a tots els pastors i líders de les esglésies autòctones i immigrants presents a Catalunya.

 

La Trobada se celebrarà el proper 20 de juny, de 2/4 d’onze a 2/4 de dues, al Centre Evangèlic Cristià del carrer Maria Victòria 11, de Barcelona (prop de la Plaça de Sants).

 

A fi d’organitzar adequadament la logística de l’activitat es prega als assistents que confirmin l’assistència adreçant-se al CEIC, bé per correu electrònic (ceic@consellevangelic.cat) o per telèfon (93.424.10.20).

 

CEC – 11/06/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats