III TROBADA DE PREGÀRIA I LLOANÇA DEL CEIC

 El passat 25 d’abril va tenir lloc a l’església “Jesús, Pan de Vida” de Barcelona la III Trobada de Pregària i Lloança que organitza el Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC), sota el lema “Un lloc per viure i creure”.

 

Les primeres convocatòries d’aquesta trobada van comptar amb la participació de germans i germanes de les comunitats de nouvinguts a Barcelona. Aquest any, però, el CEIC ha plantejat l’activitat com un espai de fraternitat entre les esglésies autòctones i estrangeres establertes a casa nostra.

 

Els assistents van poder escoltar participacions musicals de les esglésies assistents. Un temps enriquidor que va mostrar les diferents formes de lloança de cadascun dels 14 països representats. A més, tots els presents es van unir per a aprendre una lloança en català.

Tot seguit es va reservar un dedicar un temps important a la pregària. Cadascun dels pastors presents va pregar per la integració i l’evangelització a Catalunya.

 

La reflexió bíblica va estar a càrrec de Josep Lluís Suárez, pastor a Barcelona i membre del Secretariat del CEC, qui va centrar la seva enriquidora exposició en el lema de la Trobada. Va recordar a tots els assistents que “estem involucrats en una església local, però tots formem part del cos de Crist, l’Església Universal. Som cridats a ser església en el lloc en que ens ha tocat viure i créixer junts”.

 

La trobada va finalitzar amb un temps de refrigeri que va afavorir la fraternitat entre tots els assistents.

 

CEC – 30/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats