TROBADA D’ADVOCATS EVANGÈLICS CONVOCATS PER FEREDE

 

Dissabte 4 d’abril es va celebrar la Trobada d’Advocats Evangèlics convocada per FEREDE. L’objectiu era intercanviar criteris i fer propostes davant l’anunciada reforma de la Llei Orgànica de Llibertat religiosa.

 

En la jornada hi van participar 14 professionals en una sessió de treball que es va iniciar a les 11 del matí i va finalitzar a mitja tarda.

 

Un dels acords assolits pels assistents va ser l’elaboració d’un document que reculli un seguit de propostes jurídiques, partint de la realitat que viuen les confessions minoritàries –y la protestante, en particular- i que contribueixi a garantir el dret fonamental a la llibertat religiosa.

 

Està previst convocar properes trobades en les quals es tractin aquells aspectes que afecten l’àmbit normatiu de les entitats evangèliques, mitjançant l’intercanvi d’experiències i l’aportació de possibles solucions.

 

CEC – 16/04/09

Foto: FEREDE

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats