TEMPS DE PROJECTES AL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA

 El dia a dia del Consell Evangèlica de Catalunya és complex, amb nombroses iniciatives que, des de les seves més de trenta departaments, cal tirar endavant en un esforç dirigit a promoure la presència de la comunitat protestant a la nostra societat i la coordinació d’esforços i iniciatives de les esglésies.

 

Per a assolir aquests objectius és necessària la participació de tots i l’atenció a les iniciatives que, des de diversos estaments, poden recolzar el treball que es realitza en l’àmbit social, la normalització lingüística, la formació, la cultura, etc.

 

Accedir a aquests ajuts és un treball que realitza l’Oficina Tècnica del CEC i que, en aquest mes d’abril, s’ha concretat en les següents actuacions:

 

>> S’ha presentat un projecte a la Secretaria d’Immigració, del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, en relació a la creació i gestió de la Xarxa Evangèlica d’Acollida per a la Immigració.

 

>> S’ha sol·licitat ajuts a la Direcció General d’Afers Religiosos per a l’edició de “L’Església i la Societat des d’una perspectiva protestant – volum 2” en el marc de la convocatòria de subvencions per a l’edició d’obres en temàtiques de religió.

 

>> S’han tramitat dues sol·licituds, en nom de la Comunitat Protestant, pels ajuts per a l’ampliació d’estudis superiors relacionats amb les religions i amb la laïcitat fora de Catalunya, a Europa oferts per la Direcció General d’Afers Religiosos.

 

>> També s’ha tramitat a les esglésies –el termini finalitzava aquesta setmana- la possibilitat d’accedir, a través de la plataforma Diaconia Catalana, a la convocatòria de subvencions d’Acció Social del Departament de Governació de la Generalitat.

 

>> En aquest dies també ha finalitzat el termini de presentació de sol·licitud d’ajut per a projectes culturals, convocat pel Departament de Cultura del CEC.

 

Aquestes dues darreres accions suposen el suport directe als projectes i iniciatives que les esglésies i entitats membres del CEC realitzen en l’àmbit cultural i d’acció social. D’aquesta manera, el CEC reverteix directament als seus membres ajuts per un import superior a la quantitat total ingressada en concepte de quotes.

 

CEC – 16/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats