LLIURAMENT DE LES SUBVENCIONS PER A PROJECTES CULTURALS

 L’any 2008 el Consell Evangèlic de Catalunya presentava per sisè any consecutiu –recentment ha finalitzat el termini de presentació de l’edició 2009- la seva convocatòria d’ajuts per a projectes culturals, basats en valors cristians i oberts a la societat.

 

En aquella ocasió, es van presentar un total de 19 projectes -18 dels quals van rebre ajuts-, la qual cosa suposava un increment de més del 25% en relació a la convocatòria anterior. D’altra banda, la dotació econòmica per a la subvenció es va incrementar en un 15% en relació a l’any 2007.

 

Les propostes presentades recollien un molt ampli ventall d’activitats, des de conferències a edicions de llibres, passant per exposicions, concerts, activitats per a nens, jornades culturals, etc.

 

El proper 28 d’abril, a 2/4 de vuit del vespre, es procedirà al lliurament de les subvencions atorgades, en un acte organitzat pel Departament de Cultura del CEC al Centre Golferichs de Barcelona (Gran Via, 491).

 

Més informació, Oficina Tècnica del CEC (cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

CEC – 16/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats