ASSEMBLEA GENERAL DEL CEC

El proper 18 d’abril a les 11 del matí està convocada la 26a Assemblea General i 56a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (carrer Vilamarí, 76 de Barcelona).

 

Tots els membres del CEC (esglésies i entitats) estan convidats a ser-hi presents, representats pels seus delegats.

 

A l’Àrea Restringida del web del CEC es pot consultar tota la informació prèvia de l’Assemblea: convocatòria, informe econòmic, informe de gestió, pla de treball, nombre de delegats per entitat, etc. És important que els representants de les esglésies i entitats llegeixin la documentació prèviament a fi de facilitar una dinàmica més àgil durant l’assemblea.

 

Entre els continguts a tractar destaquem la presentació de l’informe econòmic corresponent al tancament de l’exercici 2008, informacions relacionades amb el Pla de Treball de l’entitat i el nomenament  de nous integrants pel Secretariat i Plenari.

 

Més informació i consultes, Oficina Tècnica del CEC (cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

CEC – 16/04/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats