ASSEMBLEA ANUAL DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA DE CATALUNYA

 El 14 de març se celebrava l’assemblea anual de l’Església Evangèlica de Catalunya amb l’assistència dels delegats de les esglésies locals del Presbiteri de Catalunya.

 

La reflexió bíblica, a càrrec de Joana Ortega, va donar pas a l’informe de gestió i la presentació dels reptes de futur. Entre ells, es van concretar els principals eixos de treball pel 2009: la consolidació dels Departaments de Comunicació, d’Escoles Dominicals, de Música i d’Ecumenisme.

 

També es va destacar l’esforç realitzat en la promoció dels campaments per a nens a la Casa d’Aiguaviva que, sota el lema “Descobrirem un món de colors”, vol ser un espai d’aprenentatge de valors com la igualtat, la diversitat…

 

En aquest marc, es va fer una crida a donar suport a les institucions de l’EEC presents a Catalunya: Casa d’Aiguaviva, el Far, Residència Bet-San.

 

La ponència de la trobada va ser presentada per Víctor Hernández, qui va situar el centre d’interès en “La missió, i com comunicar de manera efectiva l’evangeli, en un testimoni fidel i francament obert a la societat que ens envolta”.

 

La jornada es va completar amb la presentació d’informes de les esglésies locals, departaments i institucions, així com de l’assoliment d’acords i conclusions per part de l’assemblea.

 

Més informació, web de l’Església Evangèlica de Catalunya.

 

CEC – 16/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats