26a ASSEMBLEA DEL CEC

Assemblea General

Dissabte, 18 d’abril, a les 11 del matí, està convocada la 26a Assemblea General i 56a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya a l’Església Aliança Cristiana i Missionera (Vilamarí, 76 – Barcelona).

Tots els membres del CEC (esglésies i entitats) estan convidats a ser-hi presents, representats pels seus delegats.

A l’Àrea Restringida del web del CEC podreu trobar tota la informació prèvia de l’Assemblea: convocatòria, informe econòmic, nombre de delegats per entitat, etc. És important que els representants de les esglésies i entitats llegeixin la documentació a fi de facilitar una dinàmica més àgil durant l’assemblea.

Entre els continguts a tractar destaquem la presentació de l’informe econòmic corresponent al tancament de l’exercici 2008, informacions del Pla de Treball de l’entitat i el nomenament de nous membres del Secretariat i Plenari.

Més informació, Oficina Tècnica del CEC (cec@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats