NOVETATS DEL GOSPEL.CAT

 Dissabte, 28 de març, el GOSPEL.CAT va participar en els actes de celebració del 75è aniversari de l’Assemblea de Germans de l’Avinguda Paral·lel 167 de Barcelona. L’escenari de l’actuació va ser la Casa del Mar, un espai que va acollir un nombrós públic desitjós d’escoltar bona música i que va poder gaudir, també, d’un missatge clar de llibertat en Jesús.

 

En relació al cor, cal informar també de la recent trobada de l’Equip de Suport, format pels membres de l’Equip de Direcció Musical, l’Equip Pastoral i l’Equip de Coordinació. En el decurs de la sessió es va fer un repàs del calendari d’actuacions pels propers mesos, analitzant aspectes musicals, logístics i altres. També es va tenir oportunitat d’informar de les darreres incorporacions al cor que amplia, així, el nombre de cantants i les esglésies representades.

 

Finalment, es va continuar treballant en l’elaboració del reglament intern del GOSPEL.CAT que recull diversos aspectes relacionats amb la marxa del cor. Junt amb aquest reglament, es vol editar un directori actualitzat dels membres.

 

CEC – 03/04/09

(Foto: AAGG Paral·lel)

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats