JA ÉS AQUÍ LA PLATAFORMA “PUEDES”

 

“PUEDES” és el nom que rep la plataforma nascuda amb l’objectiu d’establir un Pla de Coordinació Missionera; una de les propostes presentades en el decurs del VII Congreso Evangélico, celebrat a Barcelona l’any 2007.

 

El nom correspon a les sigles de Plataforma Unida para la Evangelización de España. En ella estan integrades totes aquelles agències, ministeris i famílies denominacionals que treballen en projectes missioners a Espanya i han volgut prendre part en la proposta. El Consell Evangèlic de Catalunya ha estat representat per Eliseo Casal, membre del Plenari, un dels integrants de l’equip responsable de la redacció d’un primer document de treball.

 

Després de diverses reunions preparatòries, en la darrera trobada, celebrada el passat 26 de març, es va nomenar una Junta Coordinadora, formada per Enrique Montenegro, Manuel Cerezo, Guido Schuthess, Máximo Álvarez, Juan Blake, Carlos Gómez, Xoan Castro, Henry Svensson, Juan López Cano i Juan Carlos Espósito.

 

Entre les seves responsabilitats està dur endavant el disseny d’un pla d’evangelització de tres anys adreçat als 377 districtes amb menor presència evangèlica a Espanya.

 

CEC – 03/04/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats