III TROBADA DE PREGÀRIA I LLOANÇA DEL CEIC

 El Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC) està preparant la seva III Trobada de Pregària i Lloança, que se celebrarà el 24 d’abril a l’Església “Jesús, Pan de Vida” de Barcelona (carrer Sant Germà, 9).

 

Com el seu nom ja indica, la lloança i la pregària prendran gran protagonisme en una trobada que vol ser un espai de comunió en que persones de diferents llengües i procedències puguin unir-se per lloar Déu.

 

En la darrera convocatòria, els prop de 150 assistents que representaven 17 nacionalitats van poder escoltar i acompanyar càntics en 7 llengües diferents.

 

Al llarg de tot l’any, el CEIC organitza i coordina diferents activitats a fi de consolidar la presència de les esglésies estrangeres i fomentar la seva relació amb les comunitats autòctones. També promou la integració dels nouvinguts a les esglésies de casa nostra.

 

CEC – 03/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats