EL SECRETARIAT EN FA 100!

 

 

 

 

 

 

 

El Secretariat és centenari. Amb aquesta afirmació es va voler remarcar que aquesta setmana va arribar a la seva reunió de treball número cent. Un centenar de jornades en que els diferents germans i germanes que hi ha format part, han contribuït amb la seva dedicació a l’assoliment dels objectius fundacionals del Consell Evangèlic de Catalunya: la promoció d’una comunió més ferma entre les esglésies i la coordinació dels treballs comuns i de l’acció conjunta.  

 

Al llarg de la reunió es va fer un repàs dels temes que conformaran l’Ordre del Dia de la propera Assemblea General del CEC. A més, es va continuar treballant en el disseny del Pla de Treball de l’entitat a executar des de les diferents àrees i departaments.

 

 

 

 

 

 

A destacar que, després de la propera assemblea del CEC, la configuració del Secretariat es veurà modificada amb la incorporació de nous germans que substituiran alguns dels actuals integrants.

 

CEC – 03/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats