ASSEMBLEA GENERAL DEL CEC

El proper 18 d’abril a les 11 del matí està convocada la 26a Assemblea General i 56a Assemblea Cívica del Consell Evangèlic de Catalunya. La sessió se celebrarà al local de l’Església Aliança Cristiana i Missionera (carrer Vilamarí, 76 de Barcelona). 

Entre els continguts a tractar destaquem la presentació de l’informe econòmic corresponent al tancament de l’exercici 2008, així com diferents informacions relacionades amb el Pla de Treball de l’entitat.

 

En aquesta ocasió, a més, correspon procedir al nomenament i/o reelecció d’alguns dels membres del Secretariat i el Plenari; aspecte que també recull la convocatòria que en aquestes dates s’està remeten a les esglésies i entitats membres del CEC.

 

Per a més informació i consultes, es pot contactar amb l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat) o accedir a l’Àrea Restringida del web del Consell, on es podran consultar algunes de les informacions relacionades amb l’Ordre del Dia proposat.

 

CEC – 03/04/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats