RECORDS DE LA JORNADA DE REFLEXIÓ DEL MEP

 El passat 7 de març va tenir lloc a Barcelona la 8a Jornada de Reflexió del Ministeri Evangèlic a Presons, que va aplegar al voltant de 40 agents pastorals de l’equip d’aquest ministeri; equip que desenvolupa tasques d’atenció religiosa protestant a tots els centres penitenciaris de Catalunya.

 

La trobada es va caracteritzar pel bon ambient, la germanor i l’esperit de repte, donada la situació de creixement de població penitenciària a casa nostra.

 

La Jornada va començar amb un pensament bíblic de Carles Moya, coordinador del MEP, qui va parlar sobre l’actuació a realitzar en els centres penitenciaris. La vida de Jesús i la salvació que ens dóna no és només una esperança futura, sinó que es tradueix en resultats pràctics en el present. En el cas dels interns pot significar la recuperació de la persona per a la societat i el restabliment de l’entorn familiar.

 

Va haver-hi un temps de lloança i pregària, on es va demanar principalment per la tasca del MEP i la vida dels interns. A continuació, els coordinadors dels onze centres penitenciaris van poder compartir informació de les tasques que realitzen.

 

Aquesta vegada la jornada va comptar amb el conferenciant, escriptor i formador Félix Ortiz. L’exposició va girar entorn la necessitat de proveir un relleu generacional progressiu que nodreixi paulatinament l’equip d’agents pastorals del MEP. Aquesta realitat, extensible a tot ministeri, suposa un repte en quant al discipulat i captació de persones compromeses amb la feina que es duu a terme als centres penitenciaris.

 

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor.

 

CEC – 20/03/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats