NOVETATS DEL “GRUPO NUEVA VIDA”

 La missió evangèlica “Grupo Nueva Vida” informa, mitjançant una circular adreçada a totes les esglésies i entitats evangèliques, de les darreres novetats en el seu procés d’adequació i compra del local del carrer Robador.

 

En aquests moments s’estan executant unes obres de millora consistents en el tractament de les bigues i el perímetre del local, així com l’eliminació de les humitats existents i la revisió dels baixants i desaigües. Com a conseqüència d’això, el local roman tancat i les activitats s’estan realitzant en el segon local de l’entitat, al carrer Joaquim Costa.

 

Tot i així, es mantenen les activitats de rober i l’ajuda als sense sostre totes les nits. D’altra banda, l’esplai continua amb les seves activitats, no sense dificultats, pel canvi de local.

 

Per a més informació sobre la situació del projecte i les possibilitats de col·laboració, contactar amb els telèfons 93.302.12.27 o 93.442.77.74.

 

 

CEC – 20/03/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats