IV CONFERÈNCIA ANYAL DE L’ESGLÉSIA METODISTA

 El Consell Executiu de la Iglesia Evangélica Metodista Unida ha convocat la IV Conferència anyal el proper 21 de març al local de la Missió Evangèlica de Sant Cugat (Monestir, 44).

 

Està previst que en el decurs de la trobada s’avaluïn els projectes posats en marxa des de la darrera conferència: el Portal Metodista, el curs bàsic de formació teològica de l’Institut Metodista d’Educació i les darreres publicacions de la Casa Metodista de Publicacions.

 

El tema central de debat serà la convocatòria de la Primera Conferència Missionera, a celebrar a Barcelona sota el lema “Espanya, terra de missió”. La conferència missionera serà, també, el punt de partida del disseny del Segon Pla Estratègic 2010-2013.

 

Més informació, info@metodista.es o www.metodista.es

 

 

CEC – 20/03/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats