SUBVENCIONS DE DIACONIA CATALANA

L’obra social de l’església

ACTE DE LLIURAMENT DE LES SUBVENCIONS DE DIACONIA CATALANA

Com és l’obra social de l’església protestant catalana? Quines accions s’estan duent a terme des de les diverses comunitats?

Diaconia Catalana (DC), l’entitat que representa l’obra social protestant catalana davant la societat civil i les seves entitats públiques, ha organitzat l’acte de lliurament de les subvencions d’Acció Social corresponents a la darrera convocatòria del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

L’acte oferirà l’oportunitat de conèixer de primera mà el treball que s’està realitzant, donat que els 14 projectes objecte de subvenció seran presentats per les entitats que els gestionen. Per aquest motiu, l’acte està obert a la presència de totes les persones i entitats interessades en el treball social que des de l’àmbit protestant es realitza.

L’acte de lliurament està convocat per dimarts, 17 de març, a 2/4 de vuit del vespre, al Centre Cívic Golferichs (Gran Via, 491 – Barcelona).

Per confirmar l’assistència, cal adreçar-se a diaconia@consellevangelic.cat o trucant al 93.424.10.20.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats