PUBLICAT “EVANGÉLICOS EN CASTILLA Y LEÓN”

 

Evangélicos en Castilla y León

El Consejo Evangélico de Castilla y León ha publicat recentment “Evangélicos en Castilla y León”, una guia que inclou informació sobre la presència evangèlica en aquella comunitat en la que destaca l’àmplia referència bibliogràfica, així com una ressenya històrica, a càrrec de Gabino Fernández Campos.

Els continguts de la guia inclouen referències a la fe, la cultura i la història dels protestants de Castilla y León, així com un ampli directori d’esglésies, ONGs i associacions culturals evangèliques.

 

L’objectiu és donar-se a conèixer a la ciutadania i trencar les barreres de prejudici o por que puguin existir, entenent que la Comunitat Protestant té molt a oferir en la construcció d’una societat més justa, oberta i compromesa.

 

CEC – 06/03/09

 

  

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats