PROJECTES DE CULTURA

 

ESGLÉSIA DE CRIST DE SABADELL
- Teatre i música multicultural -

 

La multiculturalitat és una realitat present al nostre entorn. Viure-ho com un avantatge és la proposta de l’Església de Crist de Sabadell. En el seu projecte han aprofitat teatre i músiques de diferents orígens per compartir el missatge de l’Evangeli amb els seus veïns.

 

En què consisteix el vostre projecte?

El 5 d’Abril de 2008 a les 19:00h un grup dels “Covenant Players” (Actors del Pacte) van actuar a la nostra església. La seva actuació va constar de tres parts. Aquest grup de teatre amateur es itinerant i té un repertori d’escenes que plantegen temes espirituals i socials des d’una òptica cristiana. Alguns membres de l’església van estar preparant taules, cafè i també algunes pastes; a manera de cafè-teatre.

 

Un grup de musics amateur d’origen Bolivià i Peruà s’han ajuntat a Barcelona per forma el grup Katari. Ells van actuar a la nostra església gràcies a la subvenció de CEC. L’actuació es va dur a terme durant la tarda del 17 de Maig de 2008. La música andina és un estil procedent dels països andins. Van acompanyats d’instruments poc coneguts aquí, que donen a la música una característica especial, com ara el charango, la zampoña o la quena

 

Com va néixer aquesta iniciativa?

Des de la celebració del nostre centenari, l’Església de Crist ha estat treballant per a intentar dur a terme de forma periòdica activitats de caire cultural, per oferir a la ciutat també un punt de difusió cultural. Per una banda volem que l’activitat cultural sigui més rica al barri. Per l’altra banda tenim la intenció de donat a conèixer la parròquia a la ciutat.

 

Quin destacaries com el principal objectiu a assolir?

Promocionar activitats culturals com ara el teatre, la dansa o la música entre la gent del barri i donar a conèixer la nostra parròquia.

 

Com valoreu els resultats obtinguts?

Molt positivament ja que hem aconseguit una varietat d’objectius. aquest any. Un total de 47 persones han assistit a les activitats. Aquestes activitats han permès donar a conèixer l’església a la ciutat. La propaganda difosa utilitzada per promoure les activitat s’han encarregat d’això. També han permès promoure activitats multiculturals. El teatre i la música han estat els protagonistes en tot moment, i des d’una perspectiva cristiana.

 

 

CEC – 06/03/09

 

 

Noticias relacionadas:

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA UNIDA DE TERRASSA - Concert Grup Gospel DREAM - Terrassa, ciutat amb una ...

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA CASTELLARNAU - Concert Cor Gospel de Toulousse - Sens dubte, el ...

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA DE MOLINS DE REI - Presència evangèlica a la Festa Major del poble ...

  • ESGLÉSIA BAPTISTA DEL REDEMPTOR - Estacions musicals: concerts primavera/estiu -      ...

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA ASSEMBLEES DE DÉU (c/Salvà - BCN) - Viure en la diferència -   En un ...

Els comentaris estan tancats