PROJECTES DE CULTURA

ESGLÉSIA EVANGÈLICA METODISTA BETEL
- Plana web -

No hi ha dubte que l’arribada d’Internet a les llars ha canviat el nostre panorama. L’accés immediat a continguts ben diversos, l’ha convertit en una eina poderosa en la recerca d’informació. En aquest context, l’Església Evangèlica Metodista Betel de Barcelona ha endegat el projecte de creació del seu portal web.

 

En què consisteix el vostre projecte?

El projecte consisteix en posar en marxa el Portal de l’Església Metodista. El Portal s’ha pensat per poder oferir una àmplia informació sobre la nostra església i sobre els serveis que actualment estem realitzant. El Portal, a més de portar les dades identificatives, ofereix informació sobre la pròpia església, sobre «Una vida amb propòsit», l’«Institut Metodista d’Educació» i sobre la «Casa Metodista de Publicacions». Cadascuna d’aquestes informacions es desplega amb tot detall.

 

Com va néixer aquesta iniciativa?

Arran de la celebració del Tercer Aniversari de la nostra Autonomia com Església Metodista, que s’ha celebrat el mes de febrer, s’han programat tot un seguit d’activitats entre les que cal destacar la posada en marxa de l’«Institut Metodista d’Educació» i la posada en marxa d’aquest Portal. El Portal es pot desenvolupar encara més però s’ha cregut oportú donar-lo a conèixer en aquestes dates i “poc a poc” ampliar el seu contingut, comptant sobre tot amb la participació de les Comunitats.

 

Quin destacaries com el principal objectiu a assolir?

Connexió

De mica en mica van sorgint noves Comunitats Metodistes, tant a nivell de Catalunya com a nivell de tot l’Estat. Per aquesta raó ens cal un mitjà de comunicació que serveixi de Connexió entre nosaltres i que sigui una finestra oberta tant a la resta de la Comunitat Protestant com a la resta de la nostra societat.

 

Com valoreu els resultats obtinguts?

Malgrat que les coses sempre es poden millorar, el cert és que el resultat final, en aquesta posada en marxa, ens resulta prou profitós i engrescador. Tenim visitants a la plana, la comunitat s’ha bolcat en participar en els espais de blog. Tal volta la millor manera d’explicar-ho és mitjançant una imatge per aquella dita que diu que “més val una imatge que mil paraules”. Amb aquesta intenció us volem convidar a visitar-nos: www.metodista.es.

 

 

CEC – 06/03/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats