NOVETATS A L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA METODISTA UNIDA

  

En motiu del tercer aniversari de la seva autonomia, l’Església Evangèlica Metodista Unida ha posat en marxa l’Institut Metodista d’Educació.

L’acte, presidit pel pastor Albert Puerta, es va celebrar el passat 26 de febrer. La lliçó magistral va ser dictada per Llorenç Torres, mentre que l’Institut va ser presentat pel seu director, el pastor Guillem Correa.

Actualment el centre ofereix un Curs Bàsic de Formació Teològica que abasta quatre assignatures: Teologia Sistemàtica, Introducció al Nou Testament, Discipulat i Evangelització. Les classes es poden cursar en la modalitat presencial, semipresencial o a distància.

També coincidint amb aquest tercer aniversari, s’ha inaugurat el Portal de l’Església Evangèlica Metodista Unida que ofereix acurada informació sobre les comunitats, publicacions, educació i altres. L’adreça és: www.metodista.es

 

 

CEC – 06/03/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats