EL COMITÉ EVANGÈLIC PER A LA IMMIGRACIÓ PREPARA NOVES ACTIVITATS

L’equip de treball del Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya (CEIC)  es va reunir el 27 de febrer per a coordinar l’organització de les activitats previstes per a l’any 2009. A més, es va dedicar un temps a la reflexió conjunta que va donar con a fruit l’establiment d’estratègies de futur, que es realitzaran en col·laboració amb altres Departaments de l’Àrea Social del Consell Evangèlic de Catalunya. 

Entre les activitats previstes pel 2009 destaquem la III Trobada de pregària i lloança, convocada pel 25 d’abril a les 6 de la tarda, a l’Església Evangèlica “Jesús, Pan de Vida” de Barcelona (Sant Germà, 9). En la darrera edició, la trobada va convocar germans i germanes que representaven 17 nacionalitats diferents i es va poder escoltar lloances en 7 llengües diferents.

 

Lluny d’iniciatives que treballen exclusivament amb persones vingudes d’altres indrets, el CEIC centra els seus esforços en la integració dels nouvinguts, afavorint la seva relació amb les esglésies autòctones, atenent també a aquelles persones que, procedents d’altres països, s’integren en aquestes esglésies. Per a assolir aquest objectiu, s’ha dotat d’un equip de treball en que hi estan presents persones nascudes a Catalunya i altres vingudes de lluny.

 

En l’àmbit protestant, aquest model d’integració és pioner a tot l’estat.

 

CEC – 06/03/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats