PROJECTES DE CULTURA

ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA CASTELLARNAU
- Concert Cor Gospel de Toulousse -

Sens dubte, el nostre entorn està patint una seriosa transformació gràcies a la presència de diversitat de races, cultures i llengües. Aquesta situació ha provocat, en ocasions, sentiments de recel i marginació envers el nouvingut.

 

Davant d’aquesta realitat, l’Església Evangèlica Baptista Castellarnau promou, des de fa temps, activitats diverses que difonguin el missatge bíblic d’igualtat entre tots els éssers humans. Una de les propostes que ha tingut més ressò ha estat el concert amb el Cor Gospel de Toulousse.

 

En què consisteix el vostre projecte?

L’activitat que s’ha realitzat ha estat un concert de música gospel amb l’objectiu de transmetre els valors que identifiquen el missatge de Jesús de igualtat i que són una aportació enriquidora per la societat actual. La data de realització va ser el diumenge, 13 d’abril del 2008.

 

El concert va estar a càrrec del Cor Gospel de Toulousse , un cor format per uns 40 joves, tots menors de 30 anys. Es tracta d’un grup amateur de diferents esglésies properes a Toulousse que realitzen, especialment, concerts solidaris en entitats socials.

 

Encara que s’ha realitzat al local de l’església, ha estat un concert obert a la ciutat al que s’han convidat a altres esglésies properes. Així, l’assistència ha estat d’unes 350 persones.

 

L’activitat no només ha consistit en el concert, doncs els grups del cor i un grup d’assistents i voluntaris van compartir un temps informal al dinar abans del concert, i de sopar després del mateix.

 

Com va néixer aquesta iniciativa?

Aquesta iniciativa sorgeix fa uns anys, davant de la possibilitat de poder comptar amb la presència de cors gospel de diferents ciutats del món. Així, any rere any es realitza una activitat musical d’aquest tipus.

 

Quin destacaries com el principal objectiu a assolir?

Poder difondre valors característics de la fe a través de la música. Una música que arriba a tota persona gràcies a l’estil musical del gospel.

 

Com valoreu els resultats obtinguts?

Els resultats han estat molt satisfactoris donat que s’ha assolit l’objectiu al tenir una assistència que ha superat el 100% de l’esperada i els participants han expressat la seva satisfacció en relació a l’activitat.

 

 

CEC – 20/02/09

Noticias relacionadas:

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA UNIDA DE TERRASSA - Concert Grup Gospel DREAM - Terrassa, ciutat amb una ...

  • ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA DE MOLINS DE REI - Presència evangèlica a la Festa Major del poble ...

  • ESGLÉSIA BAPTISTA DEL REDEMPTOR - Estacions musicals: concerts primavera/estiu -      ...

  •     En les darreres setmanes hem estat coneixedors dels projectes culturals afavorits amb l’a ...

  • El Cor gospel.cat continua delectant als seus oients amb concerts tant a recintes tancats com ob ...

Els comentaris estan tancats