ORDENACIÓ PASTORAL A L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA BONA NOVA

 L’Església Evangèlica Baptista Bona Nova de Barcelona anuncia l’acte d’ordenació al ministeri pastoral de la seva actual pastora, Ma. Dolors Taengua Sunyer, el dissabte 28 de febrer, a les 18:30 hores.

 

L’acte serà presidit per Roberto Velert, president de la UEBE, i comptarà amb la presència i participació de diversos pastors representant altres comunitats i entitats.

 

En el decurs dels seus 125 anys d’història, la comunitat ha estat presidida i atesa per homes de Déu que, amb vocació, responsabilitat i compromís, han servit el Senyor i han contribuït a mantenir el testimoniatge a la ciutat de Barcelona. La incorporació al pastorat de l’església de Ma. Dolors Taengua va ser un motiu d’agraïment a Déu per la seva provisió i va significar l’inici d’una nova etapa que desitgem sigui de molta benedicció.

 

Ma. Dolors Taengua va cursar i finalitzar els estudis teològics al Seminario Teológico – UEBE, llicenciant-se en juny 2008. És pastora de l’Església Evangèlica Baptista Bona Nova des de setembre 2008.

 

 

CEC – 20/02/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats