EL MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS CONVIDA A CELEBRAR EL DIA DEL PRES

 Amb el propòsit de donar a conèixer els ministeris evangèlics que es duen a terme en el món penitenciari, ha sorgit una iniciativa des de la Conselleria d’Assistència Religiosa de la FEREDE consistent en la celebració del Dia del Pres el primer diumenge del mes de març. L’objectiu és sensibilitzar  i informar les esglésies evangèliques sobre les tasques espirituals que es realitzen en aquest àmbit.

El Ministeri Evangèlic a Presons del CEC participa en aquesta iniciativa i convida totes les esglésies a incorporar aquesta data als calendaris i reservar un temps especial en el decurs del culte per informar i pregar.

Alguns dels temes de pregària suggerits són:

  • L’equip de més de 60 agents pastorals que setmana rere setmana visiten els 12 centres penitenciaris a Catalunya.
  • Els interns que han rebut el missatge de l’Evangeli i viuen la seva fe en un entorn tan complex.
  • La incorporació de més voluntaris per reforçar el treball que es realitza setmanalment.
  • Els responsables de la coordinació d’aquest ministeri. A Catalunya, Carlos Moya és el coordinador del MEP, i compta amb la col·laboració dels pastors penitenciaris Josep Lluís Suárez i Salvador Villar a les demarcacions de Barcelona i Tarragona, respectivament.
  • Els interns que estan assistint a les activitats organitzades però encara no han fet un pas de fe en Jesús. 

El món penitenciari és complex; el medi, sovint hostil i els perfils de les persones, complicats. Per això, aquest és un ministeri especial i vocacional on la misericòrdia, la compassió, l’amor i el perdó són els fils conductors de l’atenció pastoral.

 

 

CEC – 20/02/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats