CAMPANYA “UNA POMA PER LA VIDA”

 L’Oficina del Voluntariat Evangèlic s’afegeix a la campanya “Una poma per la vida”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, i fa una crida al major nombre possible de voluntaris per tal de dedicar unes hores a aquest esforç col·lectiu en favor de les persones afectades d’esclerosi múltiple.

Aquesta campanya solidària s’afegeix a la més coneguda “Mulla’t”. Hi col·labora la cadena de supermercats Condis i pretén sensibilitzar la societat respecte a aquesta malaltia que afecta majoritàriament a persones joves.

 

La campanya es realitzarà els dies 6 i 7 de març i la col·laboració dels voluntaris consistirà en demanar la participació als compradors del supermercat assignat, oferint-los una poma que ha de col·locar dins d’una bossa de paper en la qual s’explica la tasca de la Fundació. El preu de la poma és de 1,50 euros, que es paga en passar per caixa. El voluntari, per tant, no serà el responsable del cobrament d’aquest donatiu. S’han establert torns de 4 hores pels voluntaris i els punts de venda s’estendran a tot Catalunya.

 

Les persones interessades a participar poden contactar amb l’Oficina del Voluntariat Evangèlic per a rebre més informació (ove@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

CEC – 20/02/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats