CAMPANYA SOLIDÀRIA

Una poma per la vida

BUSQUEM VOLUNTARIS PER A LA CAMPANYA

L’Oficina del Voluntariat Evangèlic s’afegeix a la campanya “Una poma per la vida”, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple, i fa una crida al major nombre possible de voluntaris per tal de dedicar unes hores a aquest esforç col·lectiu en favor de les persones afectades d’esclerosi múltiple.

La campanya es realitzarà els dies 6 i 7 de març als supermercats Condis de tot Catalunya. Els voluntaris oferiran una poma a tots els clients del centre assignat, indicant-los que el seu preu -1,5 euros- serà entregat íntegrament a la Fundació.

Les persones interessades a participar poden contactar amb l’Oficina del Voluntariat Evangèlic per a rebre més informació (ove@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

No ho pensis més i participa!

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats