RÈCORD DE VISITES A LA PLANA WEB DEL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA

 El mes de gener ha enregistrat el nombre més alt de visites a la plana web del Consell Evangèlic de Catalunya des de la seva creació, l’any 1999. En total, prop de 3900 usuaris han accedit al web per consultar-ne els seus continguts. Això representa una mitjana de 125 visites diàries.

 

Les consultes més habituals són al directori d’esglésies i a les informacions de les àrees i departaments. Destaca, però, el nombre de visites registrats a la secció del “Néixer de Nou”, on podem trobar vídeos dels programes emesos pel Canal 33, i al vídeo del “Culte de la Reforma” emès per TV3 el 25 d’octubre de 2008.

 

D’altra banda, podem indicar que un total de 3800 organismes i entitats d’arreu disposen d’enllaços amb el web del CEC.

 

Al front d’aquest projecte, coordinat pel Departament de Comunicació del CEC, està Joan Miró, qui és el responsable del disseny i manteniment de la plana, així com de les actualitzacions periòdiques de continguts. Una tasca que es realitza gràcies a la col·laboració de les Àrees i Departaments del CEC.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats