CONVENI A TORTOSA I CURS A SALT

Pastoral Hospitalària a les Demarcacions

 

SIGNAT EL CONVENI AMB L’HOSPITAL DE TORTOSA (TARRAGONA)

Dimarts al matí el Consell Evangèlic de Catalunya, representat pel seu Secretari General, Guillem Correa, signava un acord de col·laboració entre aquesta entitat i l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. En nom del centre, va signar l’acord el seu Director, Antoni Grau. 

El conveni regula la presència i activitat dels voluntaris de la Pastoral Hospitalària Protestant en el centre i estableix els objectius a desenvolupar.

En la propera edició d’Aportació Protestant ampliarem la informació de la visita a Tortosa i Tarragona.

CURS D’AGENTS SOCIALS HOSPITALARIS A SALT (GIRONA)

La població de Salt acollirà la propera edició del Curs d’Agents Socials Hospitalaris, que convoca el Centre d’Estudis Joan Vallès els dies 21 i 28 de febrer a l’Església Evangèlica (Pg. Països Catalans, 58).

Amb aquesta convocatòria es vol atendre la necessitat formativa dels voluntaris que desitgen incorporar-se al ministeri que la Pastoral Hospitalària Protestant està realitzant en diversos Centres Hospitalaris de la demarcació.

Més informació i matrícules, cejv@consellevangelic.cat.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats