SIGNAT EL CONVENI AMB ELS SERVEIS FUNERARIS DE BARCELONA

 

En els darrers mesos s’han produït nombrosos contactes amb responsables de l’Ajuntament de Barcelona per tal de treballar en la visualització de la Comunitat Protestant catalana. En aquest context, es va acordar subscriure un Conveni de col·laboració entre els Serveis Funeraris de Barcelona (SFB) i el Consell Evangèlic de Catalunya.

 

El passat 12 de gener, es va procedir a la signatura d’aquest conveni per part de Jordi Valmaña, Director General de SFB, i Guillem Correa, Secretari General del CEC, en representació d’ambdues institucions.

 

El conveni recull, per primera vegada, aspectes relacionats amb les nostres característiques pròpies. Es reconeix el tracte igualitari als evangèlics com a confessió religiosa a Catalunya, el compromís de SFB a atendre la seva especificitat en els actes funeraris, l’establiment d’un espai lliure de simbologia religiosa per a la celebració dels actes fúnebres, i l’acord de durada dels serveis religiosos als Tanatoris de SFB en 30 minuts.

 

D’altra banda, el CEC es va comprometre a enviar a SFB el llistat de persones identificades per les seves congregacions respectives a l’objecte d’atendre els serveis fúnebres a la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, el CEC ha contactat amb les diferents esglésies per tal que facin arribar el nom de la persona/es acreditada/es a cada comunitat.

 

Més informació, Oficina Tècnica del CEC (administracio@consellevangelic.cat o 93.424.10.20).

 

CEC – 23/01/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats