PROJECTES DE CULTURA

ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA DE MOLINS DE REI
- Presència evangèlica a la Festa Major del poble -

Molins de Rei, vila situada a la comarca del Baix Llobregat, gaudeix d’una extensa oferta cultural y festiva amb un marcat caràcter participatiu. Des de fa setze anys, l’Església Evangèlica de la ciutat col·labora activament en la vida cultural de la població desenvolupant diverses activitats.

 

Una de les que s’ha consolidat més ràpidament és la participació en la Festa Major del poble. Normalment la seva proposta és l’actuació d’un grup de Gospel. L’any 2008 no ha estat una excepció i la presència de l’Església Evangèlica a la Festa Major ha estat notable

 

En què consisteix el vostre projecte?

El projecte se centra en l’organització d’un concert d’un grup de musica cristià evangèlic en el marc de la Festa Major de Molins de Rei.

 

Com va néixer aquesta iniciativa?

En tenir l’oportunitat de col·laborar com a entitat amb l’Ajuntament de la vila, va sorgir la idea d’aportar una intervenció musical per tal de donar-nos a conèixer als nostres veïns mitjançant aquesta activitat. En aquests moments ja hem creat un públic que espera el nostre concert gospel.

 

Quin destacaries com el principal objectiu a assolir?

L’objectiu central i prioritari és fer visible la presència evangèlica al poble.

 

Com valoreu els resultats obtinguts?

En general, és satisfactori; l’assistència de públic és notable, l’avaluació és bona i podem continuar el contacte amb les persones que assisteixen.

 

 

CEC – 23/01/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats