PRESENTACIÓ DE L’EQUIP PASTORAL DEL GOSPEL.CAT

 

Dimecres, 21 de gener, el Gospel.cat va rebre la visita del Secretari General del CEC, Guillem Correa, qui va voler compartir un temps amb els integrants de la formació en la represa de les seves activitats després de la pausa nadalenca.

 

Aquesta oportunitat va ser aprofitada per presentar oficialment l’Equip Pastoral del cor, format per Eliseu Pradales, de l’Assemblea de Germans del carrer Santapau, Benjamí López, de l’Església Baptista del carrer Rector Triadó, i Miquel Martínez, de l’Assemblea de Déu de Cornellà.

 

Tots tres tenen la responsabilitat de l’atenció pastoral dels membres del cor, que es concreta en un temps de reflexió i pregària a l’inici de l’assaig, l’acompanyament espiritual dels membres del Gospel.cat, i el contacte amb els pastors i ancians de les esglésies de procedència.

 

També seran presents als concerts del cor i participaran en les reunions de treball que el CEC convoqui per tal de fer el seguiment dels objectius.

 

CEC – 23/01/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats