“NÉIXER DE NOU” AMB LES NOVES TECNOLOGIES

 Televisió de Catalunya ha informat dels ajustos derivats de l’adaptació de la seva programació a la nova televisió digital i que afectaran, principalment, els actuals continguts del Canal 33. En aquest sentit, els responsables del programa “Néixer de Nou” han sabut que aquest serà emès, des del proper diumenge, pel Canal 33 Digital de la nova Televisió Digital Terrestre (TDT).

 

Inicialment, Televisió de Catalunya ha establert un període d’adaptació que provocarà diferències entre les emissions pels canals analògics i digitals, per la qual cosa caldrà accedir al Canal 33 Digital per a veure el programa.

 

Així, “Néixer de Nou” es veurà afavorit per alguns dels avantatges que planteja la transmissió digital, com ara una millor qualitat d’imatge i so. Un altre dels avantatges d’aquesta nova situació és que, per primera vegada, s’accedeix a l’emissió del programa pel canal TV3 internacional el darrer diumenge de mes, a les 10.50 hores.

 

Aquesta propera edició del “Néixer de Nou” ens convidarà a apropar-nos al projecte IMAGINA que l’Església Evangèlica del carrer Cantàbria de Barcelona ha posat en marxa recentment. Podrem conèixer els seus responsables que ens explicaran en què consisteix el projecte i quins objectius han establert.

 

“Imagina, al cor de La Verneda”

Diumenge, 25 de gener,

a les 10.10 h. pel Canal 33 Digital.

 

CEC – 23/01/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats