“NACER DE NOVO” 1000 PROGRAMES DE RÀDIO

“Nacer de Novo”, espai evangèlic de la ràdio galega, celebra el proper 31 de gener el seu programa 1.000. Per fer-ho ha organitzat al Palau de Congressos i exposicions de Santiago de Compostela un concert amb la participació del cor Doxa, Coro Gospel Vigo i el grup Conexión. 

En el decurs de l’acte es projectaran fragments dels programes emesos, entrevistes, salutacions, etc, junt amb alguna sorpresa més.

 

Després de vint anys en antena, i més de mil setmanes seguides a la ràdio i televisió de Galícia, Canal Satélite Galicia, Galicia TV, així com altres cadenes de televisió per cable i locals, “Nacer de Novo” és el programa institucional més emès en tota la història de la televisió i la ràdio a Espanya.

 

L’acte de celebració serà gravat per a la seva posterior emissió per ràdio i televisió.

 

CEC – 23/01/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats