JOSEP PERERA

 

Josep Perera

Josep Perera

Va néixer a Balaguer, comarca de La Noguera, el 1917. De ben jove ingressà al moviment Boy Scout, que s’anomenava “Minyons de Muntanya” i en fou Guia Excursionista.

Al servei militar a Zamora tingué contacte amb la comunitat evangèlica i allà es convertí a Crist. Tornà a Barcelona i immediatament va actuar com a predicador itinerant en diversos indrets de Catalunya.

 

Més tard formà part del Consell d’Ancians de l’Església Evangèlica del carrer Terol a Barcelona i fou dirigent de les comunitats a Mollet i Sant Adrià del Besòs. Col·laborà amb el grup “Sintonitzant amb Déu” i en les emissions de Ràdio Santa Coloma de Gramenet.

 

Durant 25 anys va ser director dels campaments per a infants de la Fondation le Grain de Ble, a Suïssa. Treballà com a responsable d’adolescents en diverses esglésies de Barcelona i, des del 1977, va ser responsable de grups de viatges per Europa i l’Orient Mitjà.

 

El 1987 fou ordenat Pastor de l’Església Evangèlica de Granollers (al carrer Camí vell de Canovelles). També va ser President de la FIEIDE a Catalunya i coordinador de la Fundación Semilla de Trigo. Actualment és membre de l’Església Baptista de Gràcia i Membre d’Honor del Centro de Investigaciones Bíblicas – CEIBI.

 

El 1996 organitzà l’Arxiu Gràfic Documental Evangèlic, del qual n’és el President.

  

(*) En absència d’en Josep Parera, la medalla va ser recollida pel seu fill.

 

CEC – 09/01/09

Noticias relacionadas:

...

Els comentaris estan tancats