CULTE D’ANY NOU

comencem
l’any junts

 

 

PREGÀRIA, LLOANÇA, MÚSICA, REFLEXIÓ BÍBLICA
I RECONEIXEMENTS A L’INICI DEL 2009

 

Demà dissabte, a les 7 del vespre, l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta acollirà el culte unit convocat per l’AMEC, la COMEC, la IBEC i el CEC. No hi ha dubte que el tradicional Culte d’Any Nou és una bona oportunitat de passar junts aquestes primeres hores de l’any, lloar Déu i reconèixer aquells que dediquen les seves vides a compartir el missatge de les Bones Noves.

 

En aquesta ocasió, la prèdica estarà a càrrec de Daniel Rodríguez, president de la FEREDE, i hi participarà també el grup vocal Erga Deum.

 

Un dels moments més entranyables serà l’entrega de les medalles del CEC a Raquel Rey, Armand Urrútia i Josep Parera, en reconeixement a la seva tasca, des de diferents àmbits, en favor de la difusió del missatge de l’Evangeli.

 

Aprofitem, doncs, aquesta oportunitat de saludar-nos i començar el nou any pregant junts.

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats