REUNIÓ DE COORDINADORS DEL MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS

 

El 17 de desembre va tenir lloc una nova trobada dels coordinadors del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP). En aquesta segona reunió de l’any 2008 hi va ser present el Secretari General del CEC, Guillem Correa.

 

Hi van assistir 9 coordinadors que representaven els 11 Centres Penitenciaris que el MEP atén regularment a Catalunya.

 

La trobada va començar amb una pregària i una reflexió bíblica a càrrec del pastor penitenciari, Josep Lluís Suárez, qui va animar els coordinadors a veure els interns amb compassió per sobre del pecat de manera que puguin emprar un model de treball que miri, principalment, pel sofriment de l’ésser humà.

 

Tot seguit, el Secretari General del CEC va agrair l’esforç i treball de tots els coordinadors i agents pastorals que durant molts anys han mostrat un servei de compromís i fidelitat. Va indicar que els nous reptes són establir visió i compromís, tant pel relleu generacional com pel paper del MEP en l’àmbit penitenciari.

 

La reunió va acabar amb informes dels coordinadors de cada centre, i amb l’avaluació dels materials dels “Navegantes” com a eina de treball en els cultes evangèlics als Centres Penitenciaris.

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats