NADAL A LA PRESÓ

 

Ja és aquí el Nadal! A totes les esglésies se succeeixen cultes i activitats especials per recordar el naixement de Jesús i celebrar el seu missatge de pau, amor i esperança per a l’Home.

 

Des del Ministeri Evangèlic a Presons s’està treballant per tal que aquest mateix missatge arribi als interns que passaran aquestes dates en un entorn tan complex. Per fer-ho, s’han organitzat Cultes Especials de Nadal els dies 22, 23 i 24 de desembre als Centres Penitenciaris de la Model, Brians 2 i Joves.

 

Els coordinadors del MEP en aquests centres, Lídia Tudela i Jaume Farré són els responsables d’atendre aquests cultes especials. Aquesta tasca complementa les activitats que setmanalment es realitzen per tal de fer arribar el missatge de Jesús als Centres Penitenciaris.

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats