JUBILEU JOAN CALVÍ 2009

   

Diverses entitats latinoamericanes i europees, entre les que es troba la Iglesia Evangélica Española, han iniciat la publicació d’un butlletí en espanyol en commemoració del 500 aniversari del naixement de Joan Calví.

L’any 2009 se celebra el jubileu pels 500 anys del naixement del reformador francès. És per això que, des de diferents àmbits es proposa revisar la figura, aportacions i actualitat de les seves paraules. Per tal d’afavorir aquest diàleg és important la discussió i comprensió contextual del seu legat.

 

El butlletí “Jubileo Juan Calvino 2009” pretén ser un espai de trobada i recopilació de tot el que estigui relacionat amb aquest esdeveniment i, per això, convoca totes les esglésies, persones i institucions interessades a donar a conèixer materials, notícies i aportacions vàries.

 

Actualment es poden consultar on-line el Butlletí 1 i el Butlletí 2.

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats