EL 2009 AMB EL GOSPEL.CAT

 

Som ben a prop del canvi d’any i és moment de començar a organitzar agendes i calendaris per tal de planificar tot allò que farem en el 2009.

 

És en aquest moment quan volem animar-vos a considerar la possibilitat de gaudir de bona música Gospel, amb un missatge cristià i amb veus i músics d’aquí. Gospel.cat, la formació musical nascuda en el sí del Consell Evangèlic de Catalunya, vol ser present i participar en les activitats que les esglésies i entitats evangèliques catalanes organitzen.

 

Per aquest motiu, us animem a contactar amb l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20 o cec@consellevangelic.cat) per tal d’informar-vos i demanar la fitxa de sol·licitud de participació o concert.

 

Dilluns al vespre es van reunir els equips de suport del Gospel.cat: l’equip de coordinació, la direcció musical i l’equip pastoral. En la trobada es va fer una avaluació dels darrers concerts i un repàs a les properes actuacions previstes.

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats