CULTE DE NADAL EN DIRECTE PER LA2

 

Per quart any consecutiu, Televisión Española emetrà per La2 un Culte Evangèlic en motiu de la celebració del Nadal. Serà el proper 24 de desembre a 2/4 de 7 de la tarda.

Tal i com ja es va fer l’any 2007, la retransmissió serà en diferit per garantir que es pugui veure a tot el territori i evitar els problemes que es van produir l’any 2006 quan l’emissió no va arribar a algunes regions per la coincidència amb altres continguts programats anteriorment.

El culte d’enguany es va enregistrar diumenge passat a l’auditori de la Iglesia Betel de Madrid; va estar presidit per Marcos Vidal i la reflexió bíblica va ser a càrrec de José Pablo Sánchez, director del programa Buenas Noticias TV.

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats