CULTE D’ANY NOU

 

El proper 3 de gener, a les 7 del vespre, l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta (Ginebra, 35 – Barcelona) acollirà el tradicional Culte d’Any Nou que cada any convoquen el Consell Evangèlic de Catalunya junt amb l’AMEC (Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya), la COMEC (Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya) i la IBEC (Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya).

 

Aquest any està prevista la participació del pastor Daniel Rodríguez, President de la FEREDE i Secretari Adjunt del CEC, qui tindrà al seu càrrec la reflexió bíblica. A més, hi participarà Erga Deum, grup vocal format per veus femenines amb un estil que va des de les peces renaixentistes al gospel.

 

Com en altres anys, hi haurà un temps especial de gratitud amb l’entrega de les medalles del CEC als germans Raquel Rey, Armand Urrútia i Josep Parera, en reconeixement a la tasca que, des de diferents àmbits, han realitzat en favor de la difusió del missatge de l’Evangeli.

 

Descarregar pòster promocional

 

CEC – 19/12/08

 

Noticias relacionadas:

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •     Arriba el canvi d’any i, com en ocasions anteriors, el Consell Evangèlic de Catalunya par ...

  • Benvinguda i Reconeixement CULTE D'ANY NOU I LLIURAMENT DE LES MEDALLES DEL CEC Demà dissa ...

  •     Ens apropem al canvi d’any i, de nou, el Consell Evangèlic de Catalunya participa en l’o ...

Els comentaris estan tancats