CULTE D’ANY NOU

 

Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya participa en l’organització del Culte Especial d’Any Nou, juntament amb l’AMEC (Associació de Ministres de l’Evangeli de Catalunya), la COMEC (Confraternitat de Ministres de l’Evangeli de Catalunya) i la IBEC (Institució Bíblica Evangèlica de Catalunya).

 

En aquesta ocasió, el culte se celebrarà el dia 3 de gener, a les 7 del vespre, a l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta (Ginebra, 35 – Barcelona).

 

La reflexió bíblica estarà a càrrec del pastor Daniel Rodríguez, President de la FEREDE i Secretari Adjunt del CEC. Hi haurà, a més, un temps especial de lloança i altres participacions musicals.

 

Com en ocasions anteriors, en el decurs del culte es tindrà un temps especial de reconeixement i gratitud, amb l’entrega de medalles del CEC; un acte amb el qual el Consell vol reconèixer i agrair l’esforç dels qui, des de diferents àmbits, han treballat en favor de la difusió del missatge de l’Evangeli.

 

Descarregar pòster promocional

 

CEC – 05/12/08

Noticias relacionadas:

  •   Poc a poc ens apropem al canvi d’any i, una vegada més, el Consell Evangèlic de Catalunya ...

  •     Arriba el canvi d’any i, com en ocasions anteriors, el Consell Evangèlic de Catalunya par ...

  •   El proper 3 de gener, a les 7 del vespre, l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta ...

  •     Ens apropem al canvi d’any i, de nou, el Consell Evangèlic de Catalunya participa en l’o ...

  •   Ens apropem al canvi d’any i, de nou, el Consell Evangèlic de Catalunya participa en l’orga ...

Els comentaris estan tancats