VISITA AL CENTRE PENITENCIARI DE LLEDONERS

 

El dia 24 d’octubre es va inaugurar oficialment el Centre Penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages), amb l’assistència del President de la Generalitat, José Montilla, la Consellera de Justícia, Montserrat Tura, i l’alcalde de la població, Ezequiel Martínez.

 

El nou centre té previst acollir, en properes dates, un total de 750 interns procedents, majoritàriament, d’altres Centres Penitenciaris catalans.

 

En el seu parlament, el President va mencionar la importància de posar a l’abast dels interns “recursos educatius, sanitaris, culturals, de recolzament psicològic i emocional que ens ajudin a minimitzar la probabilitat de reincidència”.

 

El Ministeri Evangèlic a Presons hi va ser present, representat per Josep Lluís Suárez, pastor penitenciari de la demarcació de Barcelona, qui, després de les paraules del President, va refermar la voluntat del MEP de poder realitzar també tasques d’atenció religiosa en aquest nou centre.

 

Cal recordar que actualment el MEP és present a tots els Centres Penitenciaris catalans amb un equip de més de 50 voluntaris que realitzen setmanalment tasques d’atenció religiosa.

 

CEC – 07/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats