FEREDE A L’ASSEMBLEA GENERAL DE L’ALIANÇA EVANGÈLICA MUNDIAL

 

Del 30 d’octubre al 4 de novembre es va celebrar l’Assemblea General de l’Aliança Evangèlica Mundial a Pattaya (Tailàndia), on es van debatre assumptes relacionats amb les seves comissions de treball.

 

FEREDE va assistir en qualitat d’observadora i com a membre de FIDE (Foro Iberoamericano para el Diálogo Evangélico), representada pel seu President y Secretari Executiu, Daniel Rodríguez i Mariano Blázquez, respectivament.

 

Sens dubte, va ser una bona oportunitat de conèixer els representants de diferents països del món i de l’Aliança Evangèlica Mundial, i participar activament en les sessions de treball.

 

A més, la trobada va fer possible continuar el treball endegat amb FIDE i que es concreta en aspectes com l’intercanvi de documentació sobre Llibertat Religiosa de cada país i el foment de la relació bilateral.

 

CEC – 21/11/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats