EL CEC A LA TROBADA DE COORDINACIÓ DE FEREDE

 

Dissabte 15 de novembre, el Secretari General del CEC, Guillem Correa, va assistir a la reunió anual de la Comissió de Coordinació de la FEREDE. Aquesta comissió està formada per la Comissió Permanent, els Consellers i Organismes Autònoms, i els representants dels Consells Evangèlics Autonòmics.

 

Presidida per Daniel Rodríguez, la reunió presentava un ordre del dia que incloïa la informació sobre algunes de les reunions i trobades mantingudes amb representants de les Federacions i Aliances Evangèliques de diferents llocs del món, que tenen estructures similars a les de FEREDE. Aquestes trobades han estat una eina molt útil per aprendre i compartir experiències i conèixer la situació respecte als acords de cooperació amb les Administracions públiques dels diversos països.

 

Altres temes tractats van ser la modificació de la Llei de Llibertat Religiosa i aspectes relacionats amb els locals de culte.

 

L’assemblea va aprovar per unanimitat l’admissió de 28 noves esglésies, avalades pels seus respectius Consells Evangèlics.

 

En el torn d’informes dels Consells Evangèlics Autonòmics, Guillem Correa va presentar l’informe elaborat per l’Oficina Tècnica del CEC que recull les activitats realitzades per l’entitat en aquest darrer any, destacant dues fites històriques: la compareixença parlamentària i la retransmissió en directe del Culte del Dia de la Reforma.

 

CEC – 21/11/08

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats