CONFERÈNCIES DE LES ASSEMBLEES DE GERMANS

 La Coordinadora d’Assemblees de Germans de Catalunya organitza, des d’avui i fins el 23 de novembre, les seves conferències anuals sota el lema “La missió de l’església en un món inestable”.

 

A més, com a activitat inicial es va celebrar ahir una trobada de pregària i lloança a la qual van assistir un bon grup de germans i germanes de diferents comunitats evangèliques de la ciutat i dels voltants.

 

Totes les conferències tindran lloc a l’Església Evangèlica del carrer Verdi amb un programa que inclourà els períodes de lloança, la pregària i la comunió. El cicle de conferències està estructurat de la següent manera:

  

  • Divendres 21 – 8 del vespre: “La missió, una tasca de tots”, a càrrec de François-Jean Martin.
  • Dissabte 22 – 7 de la tarda: “La dimensió cristològica i eclesiològica de la missió”, a càrrec d’Eduardo Delás.
  • Diumenge 23 – 6 de la tarda: “Una proclamació a l’alçada dels temps”, a càrrec d’Eduardo Delás. 

Els conferenciants convidats són:

  

  • François-Jean Martin. Professor agregat de Ciències Naturals. Doctor i catedràtic en Ecologia. Pastor en una Assemblea de Germans a Alsàcia. Membre de la Comissió de Serveis de Referència de les Assemblees de Germans de França. Teòleg i professor a diferents instituts bíblics.
  • Eduardo Delás. Llicenciat en Teologia Sistemàtica i Ciències Bíbliques. Va ser professor d’IBSTE (1999-2005) i ha exercit tasques pastorals en esglésies de València. Escriptor i col·laborador en diferents publicacions evangèliques. 

A més, aprofitant la visita del germà Martin, hi haurà una trobada especial per a ancians, obrers i líders de joves el dissabte a 2/4 de 10, a l’Església Evangèlica del carrer Mascaró, 54. El tema serà “La missió, perspectiva i pràctica des de les Assemblees de França”.

 

Totes les conferències són obertes a la participació de tothom en un intent de reflexionar junts en la importància i transcendència de la missió de l’Església avui.

 

CEC – 21/11/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats