AMPLIACIÓ DEL CONSELL EXECUTIU DE L’ESGLÉSIA METODISTA

 

El Consell Executiu de l’Església Metodista, màxim orgue de decisió entre Conferències Generals, s’ha ampliat amb la incorporació d’Elicet Cruz i Llorenç Torras, que en formaran part provisionalment a l’espera de ratificació en la propera Conferència General.

 

Elicet Cruz és Doctora en Enginyeria Industrial. Ha estat vinculada tant al sector productiu com a la formació universitària. En l’actualitat treballa com a Directora Tècnica d’una destacada empresa tecnològica. És membre de l’Església Metodista de Barcelona, i del seu Consell de Comunitat, essent la responsable de l’Àrea d’Acció Social.

 

Llorenç Torras s’ha graduat al CEEB i al CET. Professionalment treballa en una important empresa de l’àmbit de les assegurances. És membre de l’Església Metodista de Sant Cugat i conductor del seu programa de ràdio, que s’emet setmanalment des de fa set anys. És predicador itinerant de l’Església Metodista i responsable de l’Àrea d’Acció Educativa de la seva comunitat.

 

Amb aquestes incorporacions, l’Església Metodista pretén promoure la renovació del Consell Executiu i afavorir l’aprenentatge i bona marxa d’aquest organisme.

 

CEC – 21/11/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats